AANMELDEN - GRATIS PROEFLES - SHEET MUSIC BRUNO MAJOR -

En antwoord op de meest gestelde vragen!

VOOR DE GRATIS PROEFLES piano (10+ tot en met senior): e-mail naar annapatricgratisles@gmail.com

We sturen je dan de link (proefles Module 1 beginners) en houden je op de hoogte van onze activiteiten en nieuwe modules.

Informatie over Pianoles van AnnaPatric

VOOR AANMELDEN EN VOOR AL JE VRAGEN OVER ONZE PIANOLESSEN: stuur vrijblijvend een e-mail naar annapatricpiano@gmail.com

FREE SHEET MUSIC THE MOST BEAUTIFUL THING: e-mail us via annapatricpiano@ gmail.com

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONLINE PIANOLES

over instrument, voordelen, effectiviteit, leeftijd, oefenen en toegang

  • Wat voor soort piano heb ik nodig voor het volgen van de online pianolessen? Wij raden aan te spelen op een piano met volledig klavier (85 of 88 toetsen). Als het een digitale piano is, let er dan op dat deze aanslaggevoelig is. Een keyboard raden we over het algemeen af. Meer over de verschillende soorten instrumenten zie je hier.
  • Wat zijn de voordelen van de online pianomethode van AnnaPatric? Je bent bij ons in professionele handen, hebt maar liefst twee bevlogen pianodocenten, bent direct met mooie muziek bezig en traint je muzikaal gehoor vanaf het begin. Daardoor word je direct handiger in het zelf kunnen opzoeken van liedjes. Wij leren je geen snelle trucs, maar techniek. Onze lessen hebben een heldere opbouw, huiswerkopdrachten zijn specifiek en onze bijzondere backing tracks staan in verschillende snelheden bij Module 1 (er zit dus altijd iets voor jou bij). Je kunt op een laagdrempelige manier, vanuit je huis, direct starten met piano leren spelen. Bijvoorbeeld terwijl je op de wachtlijst staat voor een echte pianodocent.
  • Hoe effectief zijn online pianolessen in vergelijking met live lessen? Dit verschilt van leerling tot leerling. Als jij (10+) in staat bent gedisciplineerd en bewust te werken kun je grote vooruitgang boeken door online pianolessen. Eerlijk is eerlijk: je krijgt geen directe feedback bij BEGINNER 1. Dat gebeurt wel bij ons hybride pakket: BEGINNER 2, een combinatie van live les en online instructies. Stuur ons een berichtje als je geïnteresseerd bent. Bij de kleutermodule Piano Kids+ ligt het nog anders. Doordat je gelijk samen online de les volgt, ben je zo goed op de hoogte dat je je kleuter juist extra goed kunt helpen met oefenen.
  • Voor welke leeftijden zijn jullie lessen geschikt? Onze pianolessen zijn geschikt voor iedereen die zelfstandig opdrachten kan verwerken. BEGINNER 1 en 2 zijn geschikt voor iedereen vanaf een jaar of 10 tot en met 75+. Piano Kids+ is geschikt voor zeer jonge kinderen (vanaf ca 4 jaar) samen met (groot)ouder, oppas, buurvrouw, grote neef etc.
  • Hoe vaak moet ik oefenen? Het liefst elke dag. Laten we zeggen tussen de 15 en 30 minuten (BEGINNER 1 of 2) en tussen de 5 en 10 minuten (Piano Kids+). Pianospelen leer je alleen als je het vaak doet!
  • Waarom is de toegang tot het gefilmde lesmateriaal van BEGINNER 1 OF PIANOKIDS+ niet onbeperkt? Het is onze ervaring dat een leerproces sneller en efficiënter gaat als er ook een eindpunt is. We willen jou stimuleren om écht aan de slag te gaan en het oefenen niet teveel uit te stellen (wat natuurlijk zou kunnen gebeuren als je niet wekelijks een docent ziet).
  • Hoe kan ik me aanmelden? Dat kan door ons te e-mailen op annapatricpiano@gmail.com!