HYBRIDE PIANOLES UITPROBEREN? HOE EFFECTIEF IS ONLINE PIANOLES? ANDERE VRAGEN?

Wil je uitzoeken of online pianoles van AnnaPatric bij je past?

Gratis online proefles piano voor 10+ tot en met senior? Mail ons gerust op: annapatricgratisles@gmail.com

We sturen je dan de link (proefles Module 1 beginners) en houden je op de hoogte van onze activiteiten en nieuwe modules.

Informatie over Pianoles van AnnaPatric

Heb je een vraag over de online of hybride pianolessen van AnnaPatric en staat het antwoord niet hieronder?

Aarzel niet en stuur je vragen aan Anna en Patric naar: annapatricpiano@ gmail.com

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONLINE PIANOLES

over instrument, voordelen, effectiviteit, leeftijd, oefenen en toegang

  • Wat voor soort piano heb ik nodig voor het volgen van de online pianolessen? Wij raden aan te spelen op een piano met volledig klavier (85 of 88 toetsen). Als het een digitale piano is, let er dan op dat deze aanslaggevoelig is. Een keyboard raden we over het algemeen af. Meer over de verschillende soorten instrumenten zie je hier.
  • Wat zijn de voordelen van de online pianomethode van AnnaPatric? Je bent bij ons in professionele handen, hebt maar liefst twee bevlogen pianodocenten, bent direct met mooie muziek bezig en traint je muzikaal gehoor vanaf het begin. Daardoor word je direct handiger in het zelf kunnen opzoeken van liedjes. Wij leren je geen snelle trucs, maar techniek. Onze lessen hebben een heldere opbouw, huiswerkopdrachten zijn specifiek en onze bijzondere backing tracks staan in verschillende snelheden bij Module 1 (er zit dus altijd iets voor jou bij). Je kunt op een laagdrempelige manier, vanuit je huis, direct starten met piano leren spelen. Bijvoorbeeld terwijl je op de wachtlijst staat voor een echte pianodocent.
  • Hoe effectief zijn online pianolessen in vergelijking met live lessen? Dit verschilt van leerling tot leerling. Als jij in staat bent gedisciplineerd en bewust te werken (Module 1) kun je grote vooruitgang boeken door online pianolessen. Eerlijk is eerlijk: je krijgt geen directe feedback. Het is dus verstandig om eens in de zoveel tijd een live ‘check-les’ te nemen als je twijfelt of je het goed doet. Dit kan bij ons!  Stuur ons een berichtje als je geïnteresseerd bent. Bij de kleutermodule Piano Kids+ ligt het nog anders. Doordat je gelijk samen de les volgt, ben je zo goed op de hoogte dat je je kleuter juist extra goed kunt helpen met oefenen.
  • Voor welke leeftijden zijn jullie lessen geschikt? Onze pianolessen zijn geschikt voor iedereen die zelfstandig opdrachten kan verwerken. Module 1 is geschikt voor iedereen vanaf een jaar of 10 tot en met 75+. Piano Kids+ is geschikt voor zeer jonge kinderen (vanaf ca 4 jaar) samen met (groot)ouder, oppas, buurvrouw, grote neef etc.
  • Hoe vaak moet ik oefenen? Het liefst elke dag. Laten we zeggen tussen de 15 en 30 minuten (Module 1) en tussen de 5 en 10 minuten (Piano Kids+). Pianospelen leer je alleen als je het vaak doet!
  • Waarom is de toegang tot het gefilmde lesmateriaal niet onbeperkt? Het is onze ervaring dat een leerproces sneller en efficiënter gaat als er ook een eindpunt is. We willen jou stimuleren om écht aan de slag te gaan en het oefenen niet teveel uit te stellen (wat natuurlijk zou kunnen gebeuren als je niet wekelijks een docent ziet).
  • Hoe kan ik me aanmelden? Voor Piano Kids+ hier. En voor Module 1 hier.