AnnaPatric Gedegen Pianocursus Online

PIANOKIDS+: PIANOSPELEN SAMEN MET JE KLEUTER

Met de speelse pianocursus PianoKids+ van AnnaPatric maak jij samen met je kind (4-6 jaar) kennis met de piano! Pianojuf Anna en pianoprofessor Patric leren jou en je kleuter in korte tijd heel veel pianoliedjes en muzikale spelletjes.

Wacht niet tot je kind ‘oud genoeg’ is voor pianoles. Deze online pianolessen zijn speciaal ontwikkeld voor zeer jonge kinderen!

Heb je nog geen instrument en wil je weten wat voor piano je nodig hebt?

 

OUDER-KIND PIANOLES (4+)

Zit jouw (klein)kind graag achter de piano, maar weet je zelf niet precies hoe je een echte start maakt? Vind je het leuk als je kind iets leert en wil je tegelijkertijd zelf ook wat muzikale uitdaging?

MUZIKALE SPELLETJES EN MEESTERWERKEN

  • online pianoles aan kleuters door 2 pianoprofessionals
  • muziek en veel plaatjes
  • leer je oren gebruiken
  • speel over dieren, maak je eigen muziek, leer over hoog en laag…

START NU VOOR €45!

  • Piano Kids Plus is een speelse pianocursus, specifiek bedoeld voor een klein kind , 4/5/6 jaar oud, en een oudere leerling samen.
  • Alle backingtracks en plaatjes kun je downloaden.
  • Alles wat je bij een echte docent in ca. 4-6 weken zou doen.
  • Je hebt in totaal 16 weken de tijd om de films via jouw speciale account te bekijken, maar je kunt natuurlijk ook sneller werken!

PIANO KIDS PLUS IS BIJNA VERKRIJGBAAR (WINTER 2021): JONG KIND (4/5/6 JR)+OUDER

Je merkt dat je kind interesse heeft in muziek en in de piano. Misschien speel je zelf ook een instrument of heb je dat vroeger gedaan. En nu wil je graag dat je kind ‘iets’ met muziek gaat doen, maar vraag je je af of het niet te jong is. Voor muzikale spelletjes is het nooit te jong! Start nu en leer samen.

Pianoles Beginners Online: leer de Basis in Module 1
Patric Barendregt - pianodocent AnnaPatric

WAT LEER JE IN ANNAPATRIC PIANOKIDS+?

Met deze module investeer je echt in de muzikale ontwikkeling van je (klein)kind! Onder leiding van 2 geroutineerde pianoprofessionals (masterdiploma conservatorium) doe je eindeloos muzikale spelletjes, zing je veel, zoek je meesterwerken op en kom je van alles te weten over de piano. En als oudere leerling word je zelf ook gelijk uitgedaagd.

Na afloop van deze cursus (als je goed geoefend hebt) kun je al meer dan 10 korte liedjes spelen en herkennen, weet je wat hoog en laag is, kun je dieren nadoen op de piano en weet je hoe je zelf de muziek van een verhaal kunt maken.  NB: We werken met onze oren en met duidelijke plaatjes. Dus niet met notennamen.

Anna van Nieukerken - pianodocent AnnaPatric

HEB JE INTERESSE IN ONZE ONLINE PIANOCURSUSSEN, MAAR ZOEK JE IETS VOOR VOLWASSENEN?

Neem dan een kijkje bij MODULE 1: piano leren spelen voor iedereen vanaf ongeveer 10 jaar tot en met 70+. In deze degelijke module leg je een basis voor de rest van je leven. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe modules? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook onze videopagina eens, met gratis uitleg over pianoliedjes (diverse niveaus)!

WAT HEB JE NODIG ALS JE WILT STARTEN MET PIANOKIDS+?

Dit online pianolesprogramma is speciaal geschreven voor kleuter/jong kinder en oudere leerling samen. Dus: heb jij zin om samen met je (klein)kind, oppaskind, buurmeisje, neefje aan de slag te gaan aan de piano en merk je dat het kind ook echt door de piano getrokken wordt? Wacht dan niet, maar start laagdrempelig via deze online cursus.

Je hebt uiteraard een (digitale) piano nodig, zodat je thuis regelmatig kunt pianospelen. En je hebt toegang tot internet nodig. Verder hoef je vooraf niets te regelen.

Na aanschaf van de module krijg je automatisch een account voor onze leeromgeving. Daarna kun je 16 weken lang de gefilmde lessen bekijken.

We hebben de korte lessen verdeeld over 4 lessen. Je krijgt direct toegang tot les 1. Vervolgens komt er 3 weken lang elke week een les bij. Ook kun je de bijlagen (backingtracks en plaatjes downloaden. De plaatjes print je uit, plak je op karton en gebruik je tijdens de lessen.

* Onze ervaring is dat leerlingen veel gerichter oefenen als een oefenproces een deadline heeft. Zeker bij een online cursus, waar het nog meer dan normaal aankomt op zelfdiscipline. Vandaar dat onze gefilmde lessen 16 weken toegankelijk zijn. Om jullie te stimuleren om gelijk aan de slag te gaan dus!