Pianoles Kleuters

NIEUW! PIANOLES KLEUTERS: PIANO KIDS+

Pianospelen samen met je kleuter! Met de speelse pianocursus Piano Kids+ van AnnaPatric maak jij samen met je (klein) kind (4-6 jaar) kennis met de piano! Pianojuf Anna en pianoprofessor Patric leren jou en je kleuter samen in korte tijd heel veel pianoliedjes en muzikale spelletjes.

Wacht niet tot je kleuter ‘oud genoeg’ is voor pianoles. Je kunt nu al een echte toetsentovenaar of piano-acrobaat worden met Piano Kids+!

Het nieuwe jaar muzikaal beginnen? De hele maand januari krijg je €10 korting als je gebruik maakt van de kortingscode: 2022!

‘Is mijn kind (4 jaar) oud genoeg voor pianoles?’ Lees dit artikel om dat te ontdekken!

 

PIANOLES MET JE (KLEIN)KIND (4+)

Zit jouw kleuter graag aan de piano, maar weet je niet precies waar je moet beginnen?

Vind je het leuk als je kind iets leert en wil je tegelijkertijd zelf ook wat muzikale uitdaging?

Ben je pianodocent en zoek je inspiratie voor je lessen aan kleuters?

THUIS PIANOSPELEN MET JE KLEUTER

  • online pianoles specifiek voor jonge kinderen (4/5/6 jr) door 2 pianoprofessionals
  • speelse pianolesjes met veel plaatjes
  • je leert je oren te gebruiken
  • dieren, meesterwerken, de maan, een valse toetspiraat en nog veel meer…

ONLINE PIANOLES PIANO KIDS+ VOOR €45!

  • Piano Kids+ is een speelse pianocursus voor een klein kind , 4/5/6 jaar oud, en een oudere leerling samen.
  • Alle backing tracks en plaatjes kun je downloaden.
  • In 30 korte lesfilmpjes leer jij alles wat je bij een echte docent in ca. 4-6 weken zou doen.
  • Je hebt in totaal 16 weken de tijd om de films via jouw speciale account te bekijken, maar je kunt natuurlijk ook sneller werken!

PIANO KIDS+ IS NU VERKRIJGBAAR (WINTER 2021): IDEAAL TIJDENS DE LANGE KERSTVAKANTIE

Je merkt dat je kleuter interesse heeft in muziek en in de piano. Misschien speel je zelf ook een instrument of heb je dat vroeger gedaan. En nu wil je graag dat je kind al ‘iets’ met muziek gaat doen, maar vraag je je af of het niet te jong is. Probeer het samen uit! Voor muzikale spelletjes is je (klein)kind nooit te jong! Start nu en leer samen thuis.

Wil je weten wat voor piano je thuis nodig hebt voor pianoles? Bekijk dan dit filmpje van Patric.

Pianoles Kleuters
Patric Barendregt - pianodocent AnnaPatric

WAT LEER JE IN ANNAPATRIC PIANOKIDS+?

Met deze module investeer je echt in de muzikale ontwikkeling van je peuter/kleuter en doe je leuke ideeën op! Onder leiding van pianojuf Anna en pianoprofessor Patric (beiden masterdiploma conservatorium) speel je muzikale spelletjes, zing je veel, zoek je meesterwerken op en kom je van alles te weten over de piano. En als oudere leerling word je zelf ook gelijk uitgedaagd.

Na afloop van deze cursus (als je goed geoefend hebt) weet je wat hoog en laag is, kun je dieren nadoen op de piano, kun je een paar liedjes spelen, ken je 3 meesterwerken en weet je hoe je zelf de muziek bij een verhaal kunt maken.  NB: We werken met onze oren en met duidelijke plaatjes. Dus niet met notennamen. Wil je je direct aanmelden?

Anna van Nieukerken - pianodocent AnnaPatric

Mijn dochter (5,5 jaar) en ik doen deze cursus met veel plezier! De lessen zijn met heel veel aandacht gemaakt en we hebben veel lol achter de piano. We leren liedjes spelen, oefenen ritme, en luisteren met het vinden van toetsen op de piano.

Het is goed te merken dat de cursus is gemaakt door twee professionele piano instructeurs!

Matthijs Zwinderman

HEB JE INTERESSE IN ONZE ONLINE PIANOCURSUSSEN, MAAR ZOEK JE IETS VOOR VOLWASSENEN?

Neem dan een kijkje bij MODULE 1: piano leren spelen voor iedereen vanaf ongeveer 10 jaar tot en met 70+. In deze degelijke module leg je een basis voor de rest van je leven. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe modules? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook onze videopagina eens, met gratis uitleg over pianoliedjes (diverse niveaus)!

WAT HEB JE NODIG ALS JE WILT STARTEN MET PIANOKIDS+?

Dit online pianolesprogramma is speciaal geschreven voor kleuter/jong kind en oudere leerling samen. Dus: heb jij zin om samen thuis met je (klein)kind, oppaskind, buurmeisje, neefje aan de slag te gaan aan de piano en merk je dat het kind ook echt door de piano aangetrokken wordt? Wacht dan niet, maar start laagdrempelig via deze online cursus.

Je hebt uiteraard een (digitale) piano nodig, zodat je thuis regelmatig kunt pianospelen. En je hebt toegang tot internet nodig. Verder hoef je vooraf niets te regelen.

Na aanschaf van de module krijg je automatisch een account voor onze leeromgeving. Daarna kun je 16 weken lang de gefilmde lessen bekijken.

We hebben de korte lessen verdeeld over 4 lessen. Je krijgt direct toegang tot les 1. Vervolgens komt er 3 weken lang elke week een les bij. Ook kun je de bijlagen (backing tracks en plaatjes) downloaden. De plaatjes print je uit, plak je op karton en gebruik je tijdens de lessen.

* Onze ervaring is dat leerlingen veel gerichter oefenen als een oefenproces een deadline heeft. Zeker bij een online cursus, waar het nog meer dan normaal aankomt op zelfdiscipline. Vandaar dat onze gefilmde lessen 16 weken toegankelijk zijn. Om jullie te stimuleren om gelijk aan de slag te gaan dus! Ga bij jonge kinderen uit van 5/10 minuten per dag piano oefenen.